attention! this is FAKE!
Tuesday, October 25, 2011 | 11:21 PM | 0 comments
haihh geram nyaa aku dengan kau. kenapa kau nie manusia? kalau tak puas hati sangat ke apa ke pleasee cakap depan-2. kenapa nak buat FAKE-2 nie? tahu leww kau nie HODOH en? aku pun tak tau kau nie kenapa wahai manusia sampai buat FAKE-2 bagai, kau dah puas dah malu kan aku? suka? takpa kau fitnah lah aku banyak-2 aku sukaa sangatttt -.- kau fitnah aku, kau yang dapat DOSA, aku dapat PAHALA berlipat kali ganda doh. then kau kata aku bohsia? OMG! jahatnya lah mulut kau nie, aku tak kenal kau pun dohh -.- sedap-2 je nak tuduh aku macam-2. pelik aku manusia macam kau nie doh, takpa kau cakap lah macam-2 lagi. Allah tuh maha adil, nanti dia terbalik kan apa yang kau kata dekat aku selama nie. puas dah kau jual no aku dengan no kawan-2 aku semua? puas? selagi tak puas buat lah, nanti bila kau penat kau takda lah nak update macam-2 lagi kan? kau nie gentle takda perasaan weii, yeah kenapa? sebab en orang dah maki-2 kau, kau boleh watlek je. tuh orang maki, kalau orang cakap baik-2 lagi lah kau takda respons langsung. bila ada respons pun semua nya menyakitkan hati ==` fuck you bitch! thanks kepada siapa-2 yang support kita bila susah senang, diaorang semua kata chill anyss, nanti suatu hari budak tuh yang kena balik :D  maybe kalau korang tak bagi support haihh aku pun dah tak tau nak kata apa.

Pandai awak membaca :) Thankyouu !

Pastime / Future