HAPPY BIRTHDAY sis :')
Wednesday, November 2, 2011 | 1:14 AM | 0 comments

Sis HAPPY BIRTHDAY yang ke 16 :) hee dah tua dah kakak sorang nie, btw goodluck for the exam next year kay? SPM tuh wuuuu :3 harhar bangaa pulak jadi orang yang ke second wish birthday dia :D bila anyss wish dia, terus dia call, hewhew terkejut jugak sebenanya. time dia call anyss wish lagi happy birthday atoto malunya nak cakap dengan dia. act nak nyanyikan lagu untuk dia. tapi haha alahai malunyaa :3 tah kenapa dengan dia aku jadi pemalu, errrr --` then time dia kata wish bagai dia kata mana present? haha present pun belum beli. haa last-2 mangsa keadaan nya biasa lah shell lah apa lagi. haha well tuh je benda yang paling senang. then tunggu dia sampai haihhh kemain lambat lagi :/ sobsob. sis sorry lah present anyss tak seberapa pun. tuh pun share duit denagan FIRA. yeahh tunggu punya tunggu akhirnya sampai jugak budak nie, dia datang-2 pondok je terus anyss pandang tempat lain. harhar segan nya lah nak pandang muka dia, yelahhh sis comel sangat :')  hee borak punya borak then kawan anyss pun dah sampai kan? harhar dia segan. then salam-2 tiba-2 dia KISS :-* aww aww <3 tapi kan rasa macam nak lagi je sebab kena tudung lah :'( iloveyousomuch sis :-* takecare tau? kbai :')
    
Pandai awak membaca :) Thankyouu !

Pastime / Future