futsal johan :')
Friday, November 4, 2011 | 8:15 AM | 0 comments
yeahhh masing-2 asyik cakap pasal futsal, err --` yeahh terbaik futsal kelas kita no 1 woii. haha jangan jealous yea cik adik yang bertarung nak menang tuh kay? wuuu best gilaa lah sial. first-2 fikir main suka-2 jea. haa last-2 jadi johan, yaAllah bersyukur sangat kawan kita. NURZAFIRAH thanks sebab kau yang banyak gol kan. paling sedih ramai gila yang sokong budak sp. yang sokong kelas kita pun geng-2 jea. kay maybe takda rezeki kan? sokay leww -.- paling kesian fira banyak kali nya kau terjatuh kan? 3 kali beb, haha kesian dol. sampai seluar kau terkoyak kan. haha gentle kelakar, rasa macam mimpi pulak yang kita dapat no 1 :) thanks to ZAFIRAH, NURATIQAH, WAN NUR NADIRAH and NUR SHAHIRAH <3 yeahh ilapchuuu :') nie leww gamba nyaa :'D
                                           kay nie lah musuh lawan kitaorang, mwehe.
                                            
                                                      sebelum berlawan, muka excited woi.

                                         muka sebelum nak belawan, haha seee? semua senyum :')
                                         omeynya tiqa senyum :'D
                                                    
              seee? cikgu tuh? haha suka pulak dapat bergamba dgn cikgu :)
                                                                                                           
                                          
Pandai awak membaca :) Thankyouu !

HAPPY BIRTHDAY sis :')
Wednesday, November 2, 2011 | 1:14 AM | 0 comments

Sis HAPPY BIRTHDAY yang ke 16 :) hee dah tua dah kakak sorang nie, btw goodluck for the exam next year kay? SPM tuh wuuuu :3 harhar bangaa pulak jadi orang yang ke second wish birthday dia :D bila anyss wish dia, terus dia call, hewhew terkejut jugak sebenanya. time dia call anyss wish lagi happy birthday atoto malunya nak cakap dengan dia. act nak nyanyikan lagu untuk dia. tapi haha alahai malunyaa :3 tah kenapa dengan dia aku jadi pemalu, errrr --` then time dia kata wish bagai dia kata mana present? haha present pun belum beli. haa last-2 mangsa keadaan nya biasa lah shell lah apa lagi. haha well tuh je benda yang paling senang. then tunggu dia sampai haihhh kemain lambat lagi :/ sobsob. sis sorry lah present anyss tak seberapa pun. tuh pun share duit denagan FIRA. yeahh tunggu punya tunggu akhirnya sampai jugak budak nie, dia datang-2 pondok je terus anyss pandang tempat lain. harhar segan nya lah nak pandang muka dia, yelahhh sis comel sangat :')  hee borak punya borak then kawan anyss pun dah sampai kan? harhar dia segan. then salam-2 tiba-2 dia KISS :-* aww aww <3 tapi kan rasa macam nak lagi je sebab kena tudung lah :'( iloveyousomuch sis :-* takecare tau? kbai :')
    
Pandai awak membaca :) Thankyouu !

attention! this is FAKE!
Tuesday, October 25, 2011 | 11:21 PM | 0 comments
haihh geram nyaa aku dengan kau. kenapa kau nie manusia? kalau tak puas hati sangat ke apa ke pleasee cakap depan-2. kenapa nak buat FAKE-2 nie? tahu leww kau nie HODOH en? aku pun tak tau kau nie kenapa wahai manusia sampai buat FAKE-2 bagai, kau dah puas dah malu kan aku? suka? takpa kau fitnah lah aku banyak-2 aku sukaa sangatttt -.- kau fitnah aku, kau yang dapat DOSA, aku dapat PAHALA berlipat kali ganda doh. then kau kata aku bohsia? OMG! jahatnya lah mulut kau nie, aku tak kenal kau pun dohh -.- sedap-2 je nak tuduh aku macam-2. pelik aku manusia macam kau nie doh, takpa kau cakap lah macam-2 lagi. Allah tuh maha adil, nanti dia terbalik kan apa yang kau kata dekat aku selama nie. puas dah kau jual no aku dengan no kawan-2 aku semua? puas? selagi tak puas buat lah, nanti bila kau penat kau takda lah nak update macam-2 lagi kan? kau nie gentle takda perasaan weii, yeah kenapa? sebab en orang dah maki-2 kau, kau boleh watlek je. tuh orang maki, kalau orang cakap baik-2 lagi lah kau takda respons langsung. bila ada respons pun semua nya menyakitkan hati ==` fuck you bitch! thanks kepada siapa-2 yang support kita bila susah senang, diaorang semua kata chill anyss, nanti suatu hari budak tuh yang kena balik :D  maybe kalau korang tak bagi support haihh aku pun dah tak tau nak kata apa.

Pandai awak membaca :) Thankyouu !

thankyou sys :)
Friday, October 21, 2011 | 11:42 PM | 0 comments
sys, thanks tau sebab edit kan untuk anyss? anyss pun dah menyampah nak update blog, tengok buruk je blog sebelum nie. haha serabut pulak tuh. hee tapi sekarang cantik kan? thankyou again. haa lama betul lah aku tak update kan, update pun bukan banyak benda yang nak di story sangat pun. haha :D kbai. beby faz <3
Pandai awak membaca :) Thankyouu !

puasa yang kelima (:
Friday, August 5, 2011 | 9:32 AM | 0 comments
Assalamualaikum .
ehh pejam celik pejam celik dah lima hari puasa kan , haih then nanti pejam celik lagi dah TRIAL . yaallah serious aku tak ready lagi . tinggal lagi seminggu jea . hmm nevermind , lepas nie online dah jarang gilaaa , update blog lagi lah . haa tak kesah lah tak buat semua tuh , kayy sekarang masa untuk study at the last minute , kboi . chaww .
Pandai awak membaca :) Thankyouu !

Pastime